Hos Potenz-Danmark tilbyder vi alt indenfor medicinske hjælpemidler, som kan behjælpe din evne til at opnå eller vedligeholde en erektion. Vi tilbyder helt generelt tre typer medicin til hjælpe dig på rette vej: Sildenafil, Tadalafil samt Vardenafil. Disse tre hovedingredienser er alle effektive og har en effekt på PDE-5 niveauet i kroppen, som kan hjælpe dig med at holde din erektion, såfremt du er seksuelt stimuleret og i humøret til det.


Op mod ti procent af danske mænd i 50-årsalderen oplever impotens problemer i en større eller mindre grad, hvortil flere og flere unge danske mænd oplever det samme. Impotensproblematikker er i stigende grad gennem de seneste par år, og fremtræder ofte helt ud af det blå. Det er ikke til at vide hvem det rammer eller hvor hårde symptomer du vil opleve, da det er markant forskelligt fra person til person. En ting er dog sikkert: der er en vej udenom. Ved oral indtagelse af medicin, indeholdende Sildenafil, Tadalafil eller Vardenafil, vil kunne give dig en rejsning, som varer så længe du er seksuelt opstemt.

Det er videnskabeligt bevist, at disse stoffer er effektive mod impotens problemer, og er anerkendt verdenen over som nogle af de bedste midler mod impotens. Om end du ønsker at opretholde din rejsning i længere tid eller om du har svært ved at få den op at stå, så at sige, da har vi de rette midler klar til dig. Det er ikke altid nemt at have impotens, da det kræver meget arbejde at få noget til at ske, og fordi det kan virke psykisk svækkende ikke at kunne præstere seksuelt med sin partner.

Til gengæld kan du med vores produkter opnå en fuld erektion inden for meget kort tid (omtrent 15-20 minutter), hvortil du vil kunne præstere i op til 2 timer eller så længe du er seksuelt opstemt. Du vil endda efter udløsning kunne opretholde din erektion, hvis du stadig har lysten til det. For mange virker det måske som et vidundermiddel, men det er helt basalt et veldokumenteret og bredt undersøgt emne inden for medicinalverdenen. Da der er mange mænd verdenen over der oplever disse uforudsete problemer, da er der mange forskere verdenen over, som har bidraget til at udvikle vores produkter med den mest sikre og mest effektive respons mulig.

Medicin, som Sildenafil, har været til i mange årtier, hvortil det har fået en anerkendt og veldokumenteret baggrund, som værende en af verdens mest sikre samt effektive medicintyper mod impotens. Når et stof som Sildenafil har været til, så længe som det nu har, da er der også en grund til det – det virker.

Langt de fleste der prøver vores produkter vil have held i sprøjten allerede første gang du prøver dem, og vil ikke have den store grund til at skifte udbyder eller mærke foreløbigt. Hvis du oplever impotensproblemer, da er vi til for dig, og tilbyder et væld af produkter, så du kan finde lige præcis netop det, som du søger.