Nedenfor fastlægge vi de vilkår og betingelser gælder for de oplysninger, der vises i siderne af ExactPharma (“websted”) og ordrer fra nogen af produkterne af den samme. Ved bestilling bekræfter du at du er enig og accepterer de vilkår og betingelser.
Hvis du har nogen spørgsmål om de vilkår og betingelser, bedes du kontakte os.
1. Kontakt os
a du kan kontakte os på telefon ved at sende kontaktsiden.
2. oplysninger om hjemmesiden
(en) vi har forsøgt at sikre, at oplysningerne på denne hjemmeside er nøjagtige. Men vi ikke repræsenterer eller stille nogen form for garanti på sådanne oplysninger. Oplysningerne om produkterne, der vises, at denne webside kommer fra producenter af samme.
b vi accepterer ikke noget ansvar for skader (direkte eller indirekte), der måtte opstå som følge af oplysninger indeholdt i denne hjemmeside eller i tilfælde af fejl eller forsømmelse, undtagen hvad angår død eller personskade forårsaget af vores Uagtsomhed.
3. produkter beskrivelse
Beskrivelser og specifikationer af de produkter, der er anført på denne hjemmeside er kun omtrentlige og vi forbeholder os ret til at foretage ændringer, der ikke påvirker kvaliteten eller udførelsen af det samme.
(b) vi kan rette eventuelle fejl, som vises på hjemmesiden eller fjerne ethvert produkt fra salg uden at pådrage sig noget ansvar. Priser og ledighed af produkterne kan ændres uden varsel.
C vi er ikke ejere eller fremstilling af produkter til salg på denne hjemmeside.
4. priser og betaling
a prisen på produkterne bliver der vist på hjemmesiden på tidspunktet for accept af din ordre. Prisen omfatter lokale skatter, men vil være ansvarlig for skatter for dit område. Vi forbeholder os ret til at ændre prisen til enhver tid, men når du har foretaget din ordre prisen bindende for os.
b formen for betaling er via kreditkort på tidspunktet for accept af ordren. (Kredit kort vi accepterer er relateret til webstedet på tidspunktet for bestilling).
(c) når du betaler med kreditkort kan betaling træffes i euro eller pund, afhængigt af den anvendte metode. Du vil vist beløbet og mønten før du indtaster dit kreditkortnummer.
(d) Hvis din lokale valuta ikke er det samme som betalingsvaluta anvendt af dit kreditkortfirma kan du blive opkrævet en lille mønt Omdannelse gebyr.
5. bestilling og levering af produkter
A) vi vil levere de produkter, du har bestilt i den adresse, du har angivet under proceduren køb.
b hvis der er nogen fejl i oplysningerne til os, skal du underrette inden for 24 timer fra det tidspunkt du gjort ordren.
(c) Hvis der er problemer med levering af de ønskede produkter, skal du give besked via telefon eller e-mail inden for 24 timer fra leveringsdatoen. Vi vil ikke påtager sig intet ansvar for tab eller skade, hvis denne frist ikke er opfyldt, men vi vil altid forsøge at hjælpe dig.
(d) vi vil kun acceptere yderligere ordrer fra en kunde, når den tidligere ene er blevet leveret. Hvis du laver en ordre accepterer du at en foregående ordre er leveret.
(e) Hvis du vil være på ferie senest 28 dage efter en ordre, så fortæl os så at vi kan træffe de nødvendige foranstaltninger til at levere før eller efter din ferie.
(f) ordrer på mere end £200 vil blive sendt af certificeret mail. Udgifterne til dette vil blive tilføjet til ophør.
g levering til lande, hvor mail tyveri er fælles sendes af certificeret mail. Udgifterne til dette vil blive tilføjet til ophør.
(h) vi sender ikke produkter til USA eller Canada.
6. annullering af ordrer
Du kan annullere din bestilling til enhver tid før det er afsendt (enten helt eller delvist). Forsendelse sker 24 timer efter ordren er gennemført. Som produkter på denne hjemmeside medicin, ikke de genbruges eller genanvendes. Derfor kan du ikke annullere en ordre, når det er blevet afsendt (helt eller delvis).
Når ordren er afsendt kan du anmode om en refusion. Betingelserne for denne tilbagevenden er i vores tilbagebetalingspolitik.
7. generelle
Produkter annonceres på hjemmesiden er beregnet til salg til den endelige forbruger og kan ikke videresælges.
b de kontraktlige Act 1999 (ret til tredjemand) finder ikke anvendelse på enhver form for kontrakt mellem os, så at ingen kontraktmæssig ret er tillagt tredjeparter.
8. returnerer politik
Vi accepterer returneringer under følgende omstændigheder:
Når gæsterne har kontaktet os inden for 24 timer efter levering af